vineri, 24 decembrie 2010

Nisipurile de AUR ?! What the Freak !

Articol transferat de pe vechiul blog
 


Mai nou, De curand...2012 devreme, se tot aude de un loc pe care toata lumea vrea sa-l vada. Adica cum? Tu nu esti curios daca e adevarat sau fals ? Raspuns corect: Fals! Nu exista niciun Castel De Nisip...asta pana la proba contrarie. E clar, trebuie sa fii spart ca sa poti vedea maldarele de aur. Si poate asta nu-i de ajuns...n-ar strica sa apara un palmier in fata ta, si in loc de nuci de cocos, sa arunce cu sticle de Wiskey. Iar la baza palmierului sa stai, tu, lesinat de caldura, cocosat de sticlele de Wiskey, intins pe burduhanu plin de bunataturi cu capul la 90jde grade, afiliat la radacina generosului palmier. Tocmai asta spuneam. Ce aur iti mai trebuie cand paradisul te-a luat pe aripi, si te poarta agale pe deasupra marii, sa poti trage pe nas toata briza.


Totul este OK..dar pana cand ?!


Pana cand marea te gadila pe talpi, tragand de fiecare data nisipul de sub tine. Iar tu zgribulit si adormit de mangaierea marii, crapi usor ochii. salti capul din nisipul rece si umed, si mai bagi o dusca din "zeul viski".


Astea sunt relatari concrete ale dragului meu var. El se apropie, cu pasi marunti dar repezi, de Bacalaureat. Un examen cu greutate ce necesita un banchet pe masura. Asa ca baietii si-au urmat destinul. Au luat contactul cu nisipul, restul detaliilor devenind doar "formalitati". Cei drept, pentru 4 milioane(lei vechi), unii ar putea sa spuna ca 2 zile in rai sunt putine. Nu si in cazul in care la doi pasi de hotelul in care stai( vezi poza ), exista un club care face toti banii. "The Big Boss" !!! Give Me Another Shot ! De seara tarziu, pana dimineata devreme, toata lumea era "Tufla"(reg.mold.). Fericire maxima de la Roaker la Houser pana la Raper. Toti dansau, toti cantau...toate astea datorita lui "The Big One Show Man Boss" (Barmanul). E fantastic "menu". I-a pus pe baieti sa bea Malt Wiskey din rampa. Au tras vapori de tarie fierbinte din pahar cu paiul, pe nas !!! O_O (vreau si eu). "The One Show Man" a ramas, cu siguanta, in inima si sufletul tinerilor nostri absolventi. Are si Bulgaria (Eyewitness Travel Guides) farmecul ei...cu toate ca romanii si bulgarii nu prea se au ca fratii, nici macar ca vecini.


Ma gandesc ca n-am vazut marea de multi ani. Nustiu cum voi, dar eu la anu neaparat am sa ma trantesc langa acel palmier divin datator de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu